Élvezd az élet apró örömeit, és megtapasztalod, hogy ezek a legnagyobbak!

Every Day Hygge

Új élmény: küldj egy képeslapot!

2017. június 27. -

Furcsának tűnhet annak, aki minimum velem korabeli, hogy új élménynek nevezem a képeslapküldést, de gondolj bele, mikor küldtél utoljára képeslapot valakinek?

Kép forrása  

Adekvát kérdés, hogy miért is küldenél 2017-ben képeslapot, amikor ott a telefon, az e-mail, vagy a Facebbok és egy pillanat alatt kapcsolatba léphetsz bárkivel a világ bármely pontján? Pláne miért küldenél képeslapot, mikor még csak el sem utaztál?

Azért mert szokatlan, mert "új", mert izgalmas és várhatod a címzett reakcióját, ami biztosan nagyon jó lesz. Mire lehet számítani? Aki megkapja a képeslapot, biztosan nagyon fog csodálkozni, szerzel neki pár vidám pillanatot és biztos, hogy megcsörren a telefonod vagy kapsz egy üzenetet! Összességében örömöt okozol valakinek és ez neked is örömöt fog okozni.

Nincs más dolgod, mint választani egy barátot vagy családtagot (akár többet is), vásárolni képeslapot, írni rá pár sort és feladni postán, majd várni...

Ha van kedved, írd majd meg az everydayhygge Facebook oldalán ezen cikk postja alá, hogy mit szólt a barátod vagy a családtagod a képeslaphoz.

 

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása