Élvezd az élet apró örömeit, és megtapasztalod, hogy ezek a legnagyobbak!

Every Day Hygge

Boldog akarsz lenni? Jó hírem van, lehet, hogy már az is vagy!

2017. június 27. -

Na de mi a fene az a hygge? Röviden és tömören: a mindennapok ünneplése. Bővebben: egy életstílus, ami azon alapszik, hogy észrevesszük az élet apró örömeit, és ezek felismerése és megélése juttat el minket a hőn áhított boldogsághoz.

Senkit sem akarok arról lebeszélni, hogy legyenek céljai és vágyai, és ezeken dolgozzon, sőt. Nagyon fontosak a célok, és az, hogy legyenek vágyaink és azon dolgozzunk, hogy ezeket elérjük. Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem feltétlenül a célok elérése és a vágyak megvalósítása az egyetlen út a boldogsághoz. Addig is érezhetjük magunkat jól, akár boldognak is, amíg ezen az úton haladunk.

Mindenki ismeri azt az érzést, hogy vágyunk valamire, várjuk a bekövetkeztét, mondjuk a nyaralást, majd egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy túl is vagyunk rajta, az a pár nap elrepült, és kezdhetjük elölről a várakozást/vágyakozást, hogy újra boldognak érezhessük magunkat, pár napig. Mi lenne, ha megvizsgálnánk, hogy valóban csak egy hőn áhított nyaralás, egy vágyott tárgy birtoklása, a céljaink elérése tehet-e boldoggá? Pláne annak tudatában, hogy ez a boldogság csak ideig-óráig tart? Nem lehet, hogy úgy is lehetne élni, hogy nap mint nap érezzük a boldogságot?

Én teszek egy próbát, és ha velem tartasz, biztos, hogy új és érdekes élményekben lesz részed! És ha még boldog is leszel... egy próbát megér, nem igaz?

A kulcsszavaink a következők lesznek:

  • család, barátok
  • kényelmes, barátságos, meleg otthon
  • új élmények
  • jó ételek és italok
  • test és lélek kényeztetése

Semmi másra nem lesz szükséged, csak magadra, és csak olyasmit fogsz csinálni, amit szeretsz!

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása